Cauti pantofare ieftine pe care sa le utilizati pentru a tine pantofii cat mai bine, astfel incat sa poata fi purtati cu succes mai multe sezoane?


Cele mai interesante modele de pantofare hol sunt acum disponibile pentru orice tip de interior si nu veti avea motive de ingrjiorare cu privire la starea in care se vor gasi pantofii atunci cand veti dori sa ii purtati.

Primul lucru la care trebuie sa te uiti cand vine vorba de dulapurile de pantofi este ce vei pune in ele. Da, pantofi, bineinteles. Dar ce fel de pantofi? Nu puteti depozita o pereche de pantofi cu toc in acelasi mod ca o pereche de pantofi de sport. Intre marimea mea 36 pentru femei si 40+ purtat de barbati nu este acelasi spatiu necesar.

Sfaturi inainte de a cumpara un pantofar

Interiorul pantofarului poate avea diferite forme: puteti gasi rafturi inclinate sau rafturi drepte. Rafturile drepte sunt interesante daca folosesti cutii pentru a depozita anumite perechi de pantofi, daca jucati Tetris cu toate perechile de pantofi pentru a le incadra pe toate.

Rafturile inclinate va obliga sa pozitionati corect pantofii, ceea ce este interesant atunci cand aveti perechi de pantofi valoroase. Va permite sa aveti mai multa grija de ele.

De asemenea, indreptati-va atentia asupra inaltimii rafturilor: nu alegeti rafturi prea inalte, riscati sa pierdeti spatiu inutil in pantofar. De asemenea, este mai bine sa evitati stivuirea perechilor de pantofi una peste alta, pentru a nu se deforma.

Puteti alege inclusiv pantofare cu oglinda in care sa va studiati bine tinuta inainte de a iesi din casa. Cu ajutorul acestor produse, va fi mai simplu si mai usor sa obtineti cele mai bune rezultate atunci cand aveti un spatiu mic pe care nu doriti sa il ingestuiti.

Aceste pantofare sunt perfecte pentru holurile inguse unde nu poate fi inclusa multa mobila. De asemenea, se pot cumpara si pantofare care au cuiere pentru cazul in care vreti sa va tineti pantofii mai aproape de hainele pe care le veti imbraca atunci cand iesiti din casa.

Capacitatea ideala a pantofarului

Un pantofar este o piesa de mobilier speciala, deoarece inainte de a va uita la masurile sale, trebuie sa luati in considerare capacitatea sa.

Adesea, in prezentarile si fisele de produs pentru dulapurile de incaltaminte, vi se spune cate perechi de pantofi poate contine.

De aceea, este important sa stiti cate perechi de pantofi trebuie sa depozitati. Pentru ca, dupa cum am mentionat, daca ingramaditi pantofii, se vor deforma.

Cum sa alegi corect un pantofar?

In functie de camera in care va fi amplasat, in principal. Daca intentionati sa va instalati noul pantofar in hol, adancimea va fi foarte importanta, deoarece pantofarul nu trebuie sa deranjeze trecerea. Prin urmare, ar trebui sa alegeti un model mai putin adanc, eventual cu rafturi inclinate pentru a evita risipa de spatiu.

Pune pantofarul in hol

Trebuie sa va asigurati ca nu aglomereaza holul, iar dimensiunea pantofarului trebuie sa fie proportionala cu dimensiunea spatiului vostru. Un mic ajutor este mobila joasa pentru intrare, care nu supraincarca vizual spatiul. Deci puneti pantofarul pe hol.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *