Mobilierul este piesa centrala dintr-o baie. Ba chiar cel mai important element al sau. Pe langa misiunea sa principala de depozitare, participa si la ambianta si la decorul central al incaperii.

Exista diverse stiluri de mobilier, de la mobilier baie modern la mobilier baie clasic, dar si pentru toate bugetele, de la mobilier baie ieftin, la mobilier baie lux.

Dimensiunile unui set mobilier baie sunt determinate de spatiul disponibil, dar si de nevoile de depozitare sau aranjare.

Va trebui astfel, sa determini dimensiunile mobilierului sau in raport cu configurarea incaperii. Pentru inceput, va trebui sa masori, sa iei dimensiunile baile pentru ca mobilierul ales sa se adapteze cat mai bine spatiului disponibil si configuratiei disponibile.

Ce alegi? Mobilier suspendat sau mobilier pe sol?

Exista doua categorii mari de tipuri de mobilier pentu baie, mobilierul suspendat sau mobilierul care se poate pune pe sol. Fixate pe perete, primele tipuri de mobilier necesita un suport suficient de robust care sa reziste greutatii lor.

Estetice si foarte design, aceste modele de mobilier baie lemn sau mobilier baie mdf sunt foarte in voga. Pe langa caracteristicile sale vizuale, mobilierul suspendat este perfect si pentru a se facilita curatarea baii si permite in acelasi timp optimizarea spatiului cu alura sa mai aeriana.

Modelele care se pot pune pe sol, fie cu picioare, fie fara, ofera in general, unvolum mai mare de depozitare. Sunt extrem de practice, dar ai nevoie de mai mult spatiu daca ai nevoie de mai multe dulapuri.

Ai nevoie si de materiale care sa fie in armonie cu stilul incaperii. In completarea gresiei si a faiantei, dar si a culorilor de pe pereti, mobilierul este cel care poate da tonul atunci cand vine vorba despre stilul incaperii.

Mobilierul de baie este functional si decorativ si poate sa aiba diferite materiale si finisaje diferite si variate. Poate sa fie vorba despre lemn masiv, pentru cea mai frumoasa ambianta rustica, poate sa aiba cele mai colorate fatade pentru un spirit pop, ideal pentru un mobilier baie modern.

Poate sa aiba cele mai simple si mai minimaliste modele si tonuri neutre pentru cel mai design si mai modern look, dar te poti juca si cu asocierile de metal si de lemn pentru cea mai frumoasa ambianta industriala…. da, ai inteles bine. Oferta este nelimitata.

Pentru cea mai armonioasa baie, poti miza pe un mobilier de baie in aceleasi nuante si acelasi material la mobilier.

De asemenea, este important sa alegi un mobilier adaptat nevoilor tale. Gata cu chiuveta veche care nu mai arata bine. Acum ai nevoie de un mobilier de baie cu chiuveta incastrata, mai modern si mai practic.

Un veritabil element din baie, mobilierul unde se poate incastra chiuveta pate sa aiba p omultitudine de modele, care mai de care mai frumoase si mai moderne, cu nuante mai neutre sau mai colorate.

Poti alege si un dulap tip coloana care se poate si el suspenda, cea mai buna alegere pentru spatiile mai mici.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

13 thoughts on “Cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea mobilierului de baie

 1. Acest articol mi-a reamintit cat de importanta este gandirea pozitiva si mentalitatea de succes in atingerea obiectivelor profesionale. Sunt de acord ca trebuie sa ne concentram pe solutii si sa fim perseverenti in fata obstacolelor. Este un material inspirational si motivant pentru oricine doreste sa-si dezvolte cariera.

 2. Am fost impresionat de sfaturile practice oferite in acest articol. Ideea de a dezvolta abilitati noi si de a-ti perfectiona cele existente este esentiala pentru a avansa in cariera. De asemenea, importanta networking-ului nu poate fi neglijata, iar recomandarile prezentate sunt foarte utile.

 3. Articolul este foarte util pentru cei care sunt in cautarea unui succes profesional. Imi place ideea de a incepe cu stabilirea obiectivelor si apoi de a planifica etapele necesare pentru a le atinge. Este important sa ai o viziune clara si sa fii motivat pentru a reusi.

 4. Am apreciat faptul ca autorul a abordat subiectul succesului profesional intr-un mod practic si usor de inteles. Sfaturile oferite sunt aplicabile in viata de zi cu zi si pot contribui semnificativ la cresterea performantei la locul de munca.

 5. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra modului in care putem sa ne dezvoltam profesional. Ideile prezentate sunt foarte relevante si pot fi de mare ajutor pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca cariera.

 6. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol. Autorul a argumentat fiecare punct cu exemple relevante si sfaturi practice care pot fi implementate imediat. Recomand lectura acestui articol tuturor celor care isi doresc succesul profesional.

 7. Subiectul abordat este extrem de important, mai ales in societatea competitiva de astazi. Este crucial sa invatam cum sa ne dezvoltam abilitatile profesionale si sa ne setam obiective realiste pentru a reusi.

 8. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre cum sa atingi succesul profesional. Am gasit sfaturile foarte utile si cred ca le voi aplica in propria mea cariera pentru a obtine rezultate mai bune.

 9. Mi-a placut modul in care autorul a evidentiat beneficiile dezvoltarii unui mindset pozitiv si a unei atitudini proactive in mediul de lucru. Este incurajator sa vad cum aceste aspecte pot influenta direct succesul profesional al unei persoane. Un articol informativ si motivant!

 10. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra importantei dezvoltarii abilitatilor de comunicare in succesul profesional. Este impresionant modul in care autorul subliniaza impactul pe care il au aceste abilitati in relatia cu colegii, clientii si sefii. Recomand tuturor celor interesati de performanta profesionala sa citeasca acest articol.

 11. Informatiile prezentate in acest articol sunt foarte relevante si utile pentru cei care isi doresc o cariera de succes. Recomand tuturor celor interesati sa citeasca acest material si sa aplice sfaturile oferite pentru a-si atinge obiectivele profesionale.

 12. Am apreciat modul in care autorul subliniaza importanta constiintei de sine si a autodezvoltarii in obtinerea succesului profesional. Este esential sa ne cunoastem punctele forte si slabe pentru a putea evolua si a ne atinge potentialul maxim.

 13. Articolul de pe acest site ofera o perspectiva interesanta asupra succesului profesional si a modalitatilor prin care putem sa ne dezvoltam cariera. Este important sa avem un plan bine stabilit si sa ne concentrat pe obiectivele noastre pentru a atinge succesul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *