Parteneri
Noutăți
Home - Noutăți - A inceput o noua editie a programului Succesul profesional!

16.02.2015

A inceput o noua editie a programului Succesul profesional!


Începem o nouă ediție a programului ”Succesul profesional”, ce sprijină tinerii să identifica cele mai bune opțiuni de carieră și să ia decizii inspirate pentru viitorul lor.  


”Succesul profesional” este un program de consultanță pentru orientare profesională, conceput pentru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani.  


Anul acesta, programul se derulează în 25 de licee și 20 de facultăți, cuprinzând atât activități practice în cadrul unităților de învățământ, cât și o componentă de lucru online, prin intermediul unei platforme moderne, folosită de universități de prestigiu din SUA.


Programul cuprinde și anul acesta webinarii cu angajați
Accenture care vă vor ajuta să vă completați cunoștințele teoretice dobândite la cursuri cu experiențe de lucru din companie.


Și pentru că știm care sunt provocările pentru cei aflați la început de drum în carieră, am pregătit o serie de traininguri aplicate și extrem de utile în orientarea profesională: cursuri de comunicare, sesiuni de învățare experiențială, sesiuni practice de scriere a unui CV și a unei scrisori de intenție, de consiliere pentru dobândirea competențele necesare în profesia aleasă, sau pentru identificarea unor perspective de business.


Fie că ești student sau profesor, te poți înscrie online pentru a folosi resursele oferite în cadrul programului ”Succesul profesional” și pentru a participa la activitățile și webinariile susținute de consultanții din business.


Ediția 2015 a programului se derulează în perioada februarie-august 2015.

Mult succes!