Parteneri
Despre program
Home - Despre program

Succesul profesional este un program de consultanţă pentru orientare profesională ce contribuie la dezvoltarea abilităţilor personale ale tinerilor, ajutându-i să identifice competenţele necesare la angajare şi să creeze conexiuni între şcoală, loc de muncă, aptitudini, valori şi cerinţe.

Prin participarea în program, tinerii capătă o viziune mai clară asupra viitoarei cariere profesionale, asupra rolului în comunitatea din care fac parte şi a necesităţii educației pentru viitor.

Programul Succesul profesional este implementat de Junior Achievement România, cu sprijinul Accenture.
Programul se desfășoară atât în centre de orientare profesională din 20 de facultăți și 25 de licee, cât şi online prin intermediul unei platforme de lucru moderne folosite de universităţi de prestigiu din Statele Unite.

Programul online cuprinde mai multe sesiuni interactive (webinarii) cu angajaţi Accenture care îi vor ajuta pe participanți să-și  completeze cunoştinţele teoretice cu experienţa de lucru din companie.


Studenții și profesorii interesați se pot înscrie online pentru a folosi atât resursele puse la dispoziție, cât și pentru a participa la activitățile comune și la webinarii (curs și office hours) susținute de consultanți din business din cadrul acestui program.